Tourspel Omroep Kontakt en Omroep Centraal

Beide omroepen organiseren dit jaar het KontaktCentraal-Tourspel.

Elke dag vanaf 29 augustus tot en met 21 september zenden beide omroepen tussen 19:00u en 20:00u het Tourprogramma uit. Daarin is volop aandacht voor de op die dag verreden etappe. Maar natuurlijk ook aandacht voor het Kontakt Centraal Tourspel.

Dagelijks is er een dagprijs (€ 7,50). Aan het einde van het Tourspel, op maandag 21 september worden prijzen uitgereikt aan de beste drie deelnemers: 1e prijs € 250,00 2e prijs € 100,00 3e prijs € 50,00

Minitour op de Radio Kontakt-Centraal studiovloer

Minitour op de radio Kontakt-Centraal studiovloer. Gedurende de live radio uitzendingen, dagelijks van 19.00 tot  20.00 uur,  geven we sportieve deelnemers de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden op de fiets. Geen steile bergritten of de langste etappe, maar gewoon bij ons op de studiovloer. Dit onder het motto: “Minitour op de studiovloer”

Wie wordt de Kontakt-Centraal Kampioen 2020 en legt het snelst die 5 km af.

Diegene die na 3 weken het snelst blijkt te zijn ontvangt een mooie  prijs van € 100,00.

Het strijdtoneel van deze Minitour is in de studio’s van Omroep Kontakt gelegen aan de Otterweg 25 in Beek en Donk. Tijdens het Radio Kontakt-Centraal Tourspel van 29 augustus t/m 21 september is er een heuse

Ben je sportief aangelegd, geef je snel op..

Je kunt je aanmelden op de volgende mailadressen, [email protected] of [email protected] onder vermelding van “Minitour”. 

Het inschrijfgeld bedraagt  € 5,00 per deelname per keer.

omroep Kontakt

Standen en uitslagen

Spelregels